Alla inlägg under december 2008

Av Malin - 20 december 2008 18:37

Jag måste bara lägga upp några bilder på världens vackraste och underbaraste pojkar! Fasters älsklingar!! :o)

Av Malin - 20 december 2008 13:10

Igår föddes lilla Emil. Grattis till familjen Bengtsson säger jag! :o)
Vi var hos Bibbi och Ludde igår och åt middag, gott som vanligt! För mycket öl och vin, som vanligt. ;o) haha! Men denna gång berodde det inte på mig att vi fick åka hem, inte vad jag vet iaf. :o) Nu är vi på väg ut till min sida släkten, för att äta middag. Jag återkommer senare ikväll! :o)

Puss

Av Malin - 18 december 2008 22:25

Jepp, så har man fixat klart all musik till resan då. Det tog bara halva kvällen. Tokigt! Men nu har jag iaf en bra mp3-spelare. Förra året hade jag nog alla Bon Jovis album med, i år har jag fem album med Fu Manchu. Dom är jävligt sköna alltså! Får tacka Rickard som införde detta band i mitt liv genom att tvinga på oss en låt med detta band i vårt band. Hm... nu bidde det lite yrt! För ovanlighetens skull menar jag! Haha!
Imorgon blir en intressant dag på jobbet. Det är våra barn som har planerat upp hela dagen. Så det blir lite disco och lite fika och lite sånt. En riktigt mysig sista dag innan lovet med hela klassen. Ja, vi går ju på måndag också men då ska vi ha pysseldag med hela skolan.

just nu längTar jag faktiskt tills på lördag då jag får träffa mina små prinsar. det var så länge sen jag såg dom nu. Igen... det går alldelEs för lång tid mellan gångerna nu för tiden. undra om jag har för mycket att göra egentligen? det är tur att teatern bara håller på till mars/april i år. Sen tror jag faktiskt att jag ska prioritera musiken ett tag. tEatern tar för mycket tid nu känner jag. jaja, nu ska jag inte snöa in mig i en sån diskussioN.
jag tror faktiskt att jag ska gå och lägga mig istället.

puss och kärlek

Av Malin - 17 december 2008 19:51

Vissa dagar förstår man mer än andra varför man har det yrke man har! Idag var en sån dag! Så det så!
Men nu är det bara tre arbetsdagar kvar innan det bär iväg på semester. Och helgen är fullspäckad. På fredag ska vi till Bibbi och äta middag. På lördag ska vi till mamma och pappa och äta middag, sen ska vi ut på kvällen. Söndag blir det tvättning och till att börja packa lite smått.
Just nu lyssnar jag på Guns n´roses nya platta, eller ja, Axl rose är det väl kanske mest?! Den är faktiskt rätt bra förvånande nog. Det trodde jag aldrig. Men rätt skön musik är det! :o)

Puss och kärlek

Av Malin - 16 december 2008 22:07

Måste väl kanske blogga några rader ikväll också då. Så alla blir nöjda och glada! :o) Dagen har varit rätt lugn faktiskt. Trevligt på jobbet, inte så mycket att säga mer än att det var varmare idag... Haha!
Efter jobbet åkte jag in på stan och hade ett litet kafferep med bandet. Det var trevligt att träffas så där lite utanför replokalen en gång, bara dricka kaffe och surra en massa. Hur ska vi ha det framöver, vilka låtar ska vi spela och vad fan ska vi heta egentligen? Haha! Det är inte det lättaste att enas om ett bra namn till bandet, speciellt inte när vi inte riktigt vet vad vi vill förmedla med det. Vi är ganska eniga ändå, men har fortfarande inget bra namn på lager. Förhoppningsvis kommer det!
Näe, nu ska jag hoppa i säng. Imorgon är en ny dag. Då väntar en ny arbetsdag och tvättning på kvällen. I övrigt väldigt lugnt. Skönt!
Nu är det bara en vecka kvar innan vi reser, eller till och med är på plats i värmen. Bara en sån sak! :o)

Puss och kärlek

Av Malin - 15 december 2008 20:56

Ja, idag har det då varit en av dom konstigaste dagar i mitt arbetsliv.
Jag hade öppningen imorse, som vanligt på måndagar. Det var bara det att när jag kom på jobbet klockan 6 var det åtta grader varmt i huset... Det var alltså skitkallt!! Så vad gör man??
Jo, man ringer och väcker chefen, som berättar att är det kallare än 15 grader får man inte ha barnen i skolan. Så vi fick mota hem dom barn som kom och kunde åka. Resten av kidsen fick vara ute hela dan.
Tokigt! Men hur som helst så löste det ju sig ganska så bra ändå. Men det var ändå en helt ny erfarenhet för lilla mig.
Har haft APT och julfest sen ikväll på jobbet, det var trevligt! Så nu har man gjort 14 timmar på arbetet idag. Kanske inte är så konstigt att man är lite trötter. Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig tror jag.
Imorgon ska vi ha bandmöte. Nice! :o)

Puss och kärlek

Av Malin - 14 december 2008 16:52

fy fan vad det är kallt ute nu! Det är inte det minsta roligt. Bilen är som en igloo, det går knappt att få bort all is, och dessutom blir mina tår som isbitar också. Blä! Jag vill ha sommar och sol nu! Vilken tur att jag får det om typ en vecka. :o)
Igår var jag som en zombie. Sååå trött! Kom hem från teatern runt 19, vi slog på Criminal minds och ja jag sov väl klockan 21 typ. Trevligt sällskap verkligen, not! Sov sen till klockan midnatt ungefär, då flyttade jag mig från soffan till sängen, sen sov jag till 12 idag.
Snart ska jag till teatern igen för styrelsemöte, hoppas det blir ett kort sådant så man får åka hem och dega igen innan det är dags för sista arbetsveckan innan lovet. Jag har fortfarande inte någon julklapp på bokstaven Y klar tills imorgon. Vad ska man hitta på??

Av Malin - 13 december 2008 19:58

har jag varit på hela dagen ´på teatern. Har precis kommit hem och är jättetrött, så nu blir det bara soffan för hela slanten!

Puss och kärlek

Ovido - Quiz & Flashcards