Alla inlägg under november 2008

Av Malin - 16 november 2008 11:55

Så var vi då på Lars 30årsfest igår. Han hade alltså tema EVIL.
Och hur tänker vi då? Jo... det är klart att vi ska vara Spice girls, mer evil än så kan det väl knappast bli?? Spikat och klart! När vi väl kommer dit snygga som få, inser vi att det bara är vi som är utklädda. Ja och Lars då... pinsamt tänkte vi först men ändrade oss snabbt när vi kom på att man faktiskt skulle klä ut sig, alltså var det alla andra som skulle skämmas!!
Sporty spice var det ju typ ca 11 år sen man va sist, då på Vårshowen på Hedbergska. Då var det skitkul! Igår var det också jäkligt roligt! Linnea, Tesen, Anne, Kajsa och jag... yeah! Vi skulle ta en gruppbild när Kajsa kom. Hon var lite sen eftersom hon kom hem från utomlandet. Men tyvärr hade Anne försvunnit nånstanns när Kajsa väl kom, så lik förbannat blev vi inte alla fem på bilden. inte så mycket att göra åt. Bilden säger nog mer än tusen ord! Hahah!
Nu har vi precis varit och solat, det är så skönt!!! Längtar till solen. En månad och 7 dagar kvar... :o) Snart ska jag åka till farmor och farfar en sväng tänkte jag. Kanske åker förbi hos momma också, om hon är hemma.
Det har varit en bra helg!! Men den är inte slut än.
Hinner nog med lite NCIS också ikväll. :o)

Puss och kärlek

Av Malin - 15 november 2008 17:34

ja det var det igår. Hej baberiba! Det var väldigt mycket folk här, och den ena värre än den tredjen... haha, som vanligt! ;o) Insåg iaf att det gäller att man är på topphumör för att stå ut en hel kväll med onyktra människor i ens hem, när man är nykter själv. Det gick ändå ganska så bra igår! :o)
Ikväll är det dags igen, vi är på väg på 30 årsfest nu snart. Lars ska ha kalajs. Utklädning, EVIL är temat och vi har nog världens knäppaste tanke bakom vår utklädnad. Men men, take it or leave it! :o) Jag har dock inte hittat några bra kläder, men jag tar vad som finns, det får duga. Vi får väl se hur länge vi blir där, Tesen är väl inte piggast idag efter igår, av nån konstig anledning... haha! Men vi åker dit iaf och är där ett tag.
Imorgon blir det bara en lugn och stillsam dag iaf. Jag tänker gå in till stan och sola, åka ut till Kvissle och hälsa på de gamla, sen är det nog bara soffan som gäller. NCIS känns som ett hett alternativ.

Nu ska vi bege oss till Lunea.

Puss och kärlek

Av Malin - 14 november 2008 17:44

idag fyller Tesen år! GRATTIS gumsan! :o)
Ikväll väntar fulla hemmet med folk, ska bli kul. Dock kommer jag att vara "tråkig" eftersom jag inte ska dricka. Hm... äre så? Att man är tråkig då? Jag vet inte det ja, det vore ju tragiskt om det va så. I vissas ögon är det kanske så, men jag försöker arbeta bort det genom att vara nykter och rolig ändå! :o) Jag kommer nog vara gladast imorgon iallafall. Faktum är att på de fem senaste helgerna har jag varit helt nykter fyra. Det tycker jag är bra gjort! Och inte har jag mått dåligt av det heller, så det så! :o)
Dagen på jobbet har varit lite smått fantastisk. Har verkligen haft en jättemysig fredag. Har varit på glatt humör och kidsen har varit så där underbara som bara dom kan vara! Då känns det bra i själen!
Näe, nu ska jag ta och göra mig klar för partajet!

Puss och kärlek

Av Malin - 12 november 2008 22:06

Rubrikstopp! Varför är det så svårt att komma på rubriker till bloggen? Jag vet inte det ja... hur som helst. Onsdag är det idag... har haft det bra på jobbet. Har varit på teatern och använt min kropp! Hade glömt bort att jag faktiskt kan använda den!! Så det var väldigt skönt när vi fick sväva iväg med en massa konstiga rörelser och allt vad det nu var. Jäkligt kul! Lär ju ha träningsvärk imorgon, men det är det värt!! Lätt! :o)
Förkylningen börjar sakta men säkert att lägga sig nu. Jag är inte längre så speciellt hes iaf. Hostan sitter i fortfarande, men den är också på väg att dö ut. Tack för det!!
Imorgon har jag sovmorgon, gud så skönt!! Jag behöver inte kliva upp före klockan 7, bara en sån sak! Torsdagarna brukar också vara rätt lugna för min del på jobbet, då jag har planering nästan hela dagen. Dock så ska jag på föreläsning imorgonkväll, så det blir en lång dag ändå. Sen har vi ju rep imorgon också. Jag hoppas att jag hinner förbi där en sväng efter föreläsningen. Iaf att sjunga igenom låtarna en gång.

Nu är det bara en månad och 11 dagar kvar tills vi ska resa iväg till solen och värmen. Känns helt sjukt när man tänker på det, att det faktiskt redan har gått ett helt år sen vi var där sist. Känns inte som så. Men just nu är jag glad att tiden går för fort, för jag längtar ihjäl mig! :o) Hoppas att dom som jobbade där nere i fjol är kvar nu när vi kommer ner! ;o)

Nu ska jag sova!

Puss och kärlek

Av Malin - 11 november 2008 21:36

sååå... har jag precis kommit hem från teatern. Har haft grupp idag. Och ja, vad ska man säga. Det har inte direkt varit en av de bästa gångerna innanför dom där väggarna ikväll. Rent utsagt så är jag irriterad. Ganska mycket också! Jag anser, att är man med och där, då ska man vara med och där också. Inte göra en massa andra saker. Fick avsluta med ett rejält gnälligt snack. Skärpning annars blir det bara skit!
Så. Ska inte skriva så mycket mer om det där här, men ändå...
Dagen på jobbet har varit bättre, vi har börjat göra musik nu i våra smågrupper, det blir helt fantastiskt. Ungarna är härligt om dom vill! :o)
Imorgon har jag själv teater, det ser jag fram emot. Var ju inte med förra onsdagen eftersom jag bidde sjuker. Hoppas Jenny har hittat fram något manus som vi får kika på! :o)
Näe, nu ska jag nog gå och lägga mig och dra täcket över huvudet.
Orkar inte vara vaken nu, det är liksom mindre kul att vara vaken, när man är irriterad!


Puss och kärlek iallafall

Av Malin - 10 november 2008 20:45

Äre det vi är?! Av NCIS??!!!... Vi har sett ca 40 avsnitt av serien sen i fredags... kan aldrig vara hälsosamt. ;o) Men det är ju så jävla bra!
The lockdown som var i helgen var helt underbart. Så skönt att bara vara hemma och inte göra nånting, förutom att försöka lösa alla olika fall då. haha. Man blir nog lite knäpp efter ett tag... ja, knäppare än vanligt.
Idag har jag haft en friskvårdsdag iaf. Efter jobbet åkte jag och fick en timmes massage. Sejtan vad ont i kroppen jag hade. Tokigt! Väl hemma så tog vi en promenad in till stan och solade, sen gick vi hem igen. Otroligt skönt med lite ljuuuus!!!!!! Längtar till vi får åka till solen. Bara en och en halv månad kvar.
Näe, nu ska jag se ett till avsnitt av NCIS!


Puss och kärlek

Av Malin - 8 november 2008 12:46

Sviterna efter min förkyldning, eller vad det nu var, har lagt sig. På rösten, igen! Kul! Det var likadant förra gången, typ i april när jag blev förkyld, och hes. Men det är inte lika farligt den här gången. Inte än iallafall, men jag hoppas att det blir bättre. Ska försöka vara tyst nu resten av helgen.
Har precis kommit hem från repet iaf. Det var faktiskt inte så tokigt att kliva upp rätt så tidigt ändå en lördag för att åka och repa. Vi körde väl igång runt 10. Jag försöka att "sjunga" så lite som möjligt, Jenny hjälpte mig. Låtarna känns iaf som att dom kommer bli bra och passa in rätt så iaf, den 4 december. Då ska vi alltså spela på Natalie-galan på Opalen i Kvissle. Kom gärna dit ni som kan! Brukar köra igång kl 19.
Nu fortsätter inlåsningen resten av helgen. Ikväll ska vi laga och äta tacos, vi har bunkrat upp med lite andra godsaker också. NCIS fortsätter och vi kommer även att ha en nattgäst här. Ska bli trevligt! :o)
Ha en trevligt kväll!

Puss och kärlek

Av Malin - 6 november 2008 19:35

Det är ordet som passar när man är hemma från jobbet och är sjuk. Så otroligt tråkigt! Känner mig dock mycket piggare idag, så imorgon tänkte jag åka och jobba. Har öppningen imorgon så det blir inte så sent och det är ju skönt. Har dock två samtal, plus idrott imorgon så jag har det jag gör ändå. :o) Men det är bara kul!
Ja jag kan inte direkt skriva att jag har gjort en massa idag. Har fått lite arbete gjort iaf, lite planering och sånt. Lika bra att passa på när man kan. Längtar dock tills imorgon, för då stänger vi in oss. Vi låser dörren på fredag och låser upp på söndag. Ja, jag ska iofs åka och repa lite på lördagförmiddag, men förutom det ska vi bara vara hemma i helgen och göra så lite som möjligt. Ser fram emot det!!
Insåg just att nästa vecka är så där grym igen. Det är nåntig varje kväll hela veckan. Inte konstigt att man är slut...
Jaja, nu ska jag bänka ner mig i soffan igen.

Puss och kärlek

Ovido - Quiz & Flashcards