Alla inlägg den 10 februari 2009

Av Malin - 10 februari 2009 17:00

Vill börja med att säga grattis till min vän Anna, som fyllde år igår! Igår, var förövrigt en riktigt skitdag! jag var på så dåligt humör, ville mest bara skrika, eller gråta, eller ja, jag vet inte alls... men hur som helst, så var det ingen bra dag! Riktigt varför vet jag inte. Idag är det iaf bättre och det är skönt! Tycker inte om dom där dagarna, tur det inte är ofta dom dyker upp. Det är kallt ute! brrrrr.... men det har varit underbart ute idag!
Ikväll är det dags för teater igen, med kidsen. Hoppas att dom är där allihopa och på topp. Orkar inte med en massa tjafs ikväll. Det är inte så lång tid kvar nu innan det är premiär, så det gäller att alla gör sitt bästa nu.
Vi i Bakgården har rep imorgon och manaussläpp från nästa vecka. Måste verkligen plugga manus! Fast jag känner mig inte så orolig ändå. Det kommer bli bra!
I helgen ska ingenting göras, förutom teater på lördag då. Sen är det inlåsning i hemmet, med god mat och lite tv. Behöver vila upp kropp och själ lite nu. jaja, ett litet gnälligt inlägg det här. Men å andra sidan är det skönt att gnälla ibland! :o)

Puss och kärlek

Ovido - Quiz & Flashcards