Alla inlägg under januari 2009

Av Malin - 14 januari 2009 21:36

Japp, det är jag just nu! Men men, vad gör man? En del människor är bara som dom är och det är liksom bara att acceptera. Irriterad, ja, men kanske mest less... Jaja, nya tag.
Vi har haft teater ikväll, jag måste ju säga att Jenny är fantastisk! Vilket pjäs hon har skrivit!!! Och vi är så jävla bra också! :o) Det kan inte bli annat än succé! ;o) Så det så!
Imorgon har jag en rätt lugn dag på jobbet. Ska planera upp nästa veckas arbete, sen är det fritids. Imorgonkväll ska vi börja repa med bandet igen. Det ser jag verkligen fram emot, att bara få stå där och skriiika i mikrofonen! Och att få träffa gänget igen! Jenny träffar jag ju iofs mest hela tiden, men inte grabbsen! Så det ska bli roligast, att få snacka lite skit med dom! :o)
Näe, nu ska jag nog göra nåt annat innan det är dags att sova lite...

Puss

Av Malin - 13 januari 2009 22:00

...just nu är teatern. Så känns det iaf! Var där i lördags, i söndags, igår och även nu ikväll. Ska dit imorgon, på torsdag och på lördag....
Vad säger man?? Ibland förstår jag faktiskt inte själv hur jag orkar. Men det är ju så förbenat kul, ja inte jämt men oftast.
Dagen på jobbet har varit bra. Det är full fart, precis som det ska vara!
Har inte så mycket i övrigt att skriva egentligen. Men ja, nu vet ni att jag lever idag med iaf. Haha! ;o)
Nu ska jag nog gå och lägga mig och sova tror jag. Ja, det ska jag!

Puss och kärlek

Av Malin - 11 januari 2009 23:01

så, jag har inte uppdaterat på hela helgen insåg jag just, och det måste ju göras innan det är dags att sova.
I fredags var det då begravning av Asta. Det var en fin begravning. Jag sjöng Kärleken är och Somewhere over the rainbow. Två väldigt fina låtar med bra text, jag bidrog med det jag kunde och det kändes bra.

Resten av fredagen spenderades i soffan. Först var vi iofs på Olearys och åt jag, Tesen och Jenny, men sen var det film hemma hos oss. Vi såg båda Arn-filmerna. Cia kom också hit. Lugnt och skönt och väldans trevligt.

Lördagen då, upp kl 9 och iväg på teatern för första repet av Bakgården. Det var skitkul och otroligt lärorikt. Det kommer bli en fantastisk pjäs det här!! klockan 13.30 var vi klara. Då bar det iväg till Essvik, Wille fyllde ju 4 år. Han fick en innebandyklubba av oss, och den blev han överlycklig av. Så min käre bror fick allt spela bandy med honom en timme ungefär. Oscar ville så klart också vara med så han studsade iväg på sin rumpa och hämtade en egen klubba att spela med. Haha! Goungar!! :o) Innan vi åkte hem stannade vi till hos Angelica, Johan och lille Emil. Sååå liten! :o) Det är helt fantastiskt häftigt! :o)

Resten av helgen har vi tillbringat i soffan. Vi köpte säsong 2 av Criminal Minds och har väl snart sett klart den. Jag var tvungen att ta ett litet break idag och åka iväg på styrelsemöte, men annars så...

Så för att sammanfatta helgen, så har det varit en lugn och skön helg. Precis som vi behövde. Nu har man energi till veckans arbete med kidsen. Och framförallt tre kvällar med teater och sen så drar vi igång och repar med bandet igen på torsdag. Ska bli skoj! :o)
Nu sitter Tesen bredvid mig och stör så jag måste sluta... haha!


Puss och kärlek

Av Malin - 8 januari 2009 21:46

...nja inte riktigt än. Men från jobbet iaf. Vi ska ju på begravning imorgon så det blir inget jobb förrän på måndag igen. Nu har vi iaf bestämt vad det blir för låtar som jag ska sjunga, så det kommer bli fint!
Efter jobbet idag åkte vi till Birsta och shoppade. Vi köpte nya byxor och en skjorta till mig, en jacka till Tesen, skosnören till mina kängor, en innebandyklubba och boll till Wille, (han fyller ju 4 år på lördag) och sist men inte minst en ny mobiltelefon till mig! Lovely! :o)
Imorgonkväll blir det bara lugnt och det ser jag fram emot. En dålig film, lite karra & cola så är kvällen räddad. Sen har vi ju teater på lördag klockan 10 innan vi ska till Essvik på kalajs. Jaja, nu ska jag dega ner mig i soffan ja.

Vad är väl en bal på slottet...

Av Malin - 7 januari 2009 23:20

äre bara jag, eller har nån annan också haft måndag idag? Okej, jag vet att det är så... Man blir lite lätt förvirrad när man börjar jobba igen efter "helg" och det är onsdag??!! Tokigt! :o) Hur som helst så var det rätt skönt att komma igång igen med arbetet. Det var kul att träffa kidsen igen. Många härliga kommentarer som vanligt!
Idag har vi kört igång med teatern igen. Fyra timmar bara... så man är väldigt trött i huvet nu. Jenny kan verkligen det där med att köra slut på oss, både fysiskt och mentalt... Men hon är jävligt duktigt!
Nu ska jag gå och sova, det är alldeles för sent!
Innan jag slutar vill jag bara skriva att jag älskar min bror! Han är världens bästa bror!! Och min bror! Så det så!

Puss och kärlek

Av Malin - 6 januari 2009 19:47

vilka jävla osportsliga sopor! Såg hockeyfinalen inatt i JVM, man blir ju bara förbannad! Misstänker att jag inte är ensam om det...
Har varit tillbaka på min gamla brottsplats i Bergsåker idag och haft show tillsammans med Herr Nilsson... :o) Det var roligt måste jag säga! Fast jag var väldigt trött, det är jag iofs fortfarande. Så jag ska gå och lägga mig nu faktiskt. Lär somna ganska direkt och sova till 7 imorgon. Då är det dags att börja jobba "på riktigt" igen. Skolan startar nämligen! Ska bli skönt att få en vardag igen efter semestern.
Imorgon börjar teatern igen också, ska bli spännande att se hur vårt första rep blir, Bakgården nästa... Jag skulle behöva läsa manuset en gång till. Kanske hinner det imorgon! :o)
Tesen har varit pigg idag, not! Jag höll mig väldigt lugn igår när vi var hos Bibbi. Jag höll mig borta från päronkonjaken, det gjorde inte Tesen... haha! Så tokigt det kan bli! Tack till Bibbi och Ludde för en trevlig kväll, och Tack Martina för skjutsen hem inatt! :o) Kanske ska tacka T också för att jag inte behövde torka kräks inatt... hahaha! Näerå, nu var jag dum! Förlåt! :o)
Ett avsnitt till av Criminal minds nu, sen är det sova som gäller!

Puss och kärlek

Av Malin - 5 januari 2009 06:43

... känns det som att det är. Fast klockan börjar närma sig 7. Alldeles för tidigt var det att kliva upp imorse för lilla mig, har inte riktigt kommit i fas än efter semestern. det verkar dock bli en lugn dag på bygget så man får trösta sig med det. Efter jobbet idag ska jag till Bergsåker och repa inför Lenas show som jag ska vara med på imorgon. Har inte direkt någon större koll på vad jag ska göra egentligen, man får gå på rutin. :o) Jag vet iaf vilka låtar som förväntas sjungas, det är iaf nåt. Haha! Varför vara förberedd när man kan vara oförberedd, det blir mer match då.
Ikväll ska vi till Bibbi och äta middag, jag hoppas vi får nåt gott! :o) Men det får vi ju alltid, hon kan inte misslyckas! Smörning... ;o) Men sant!
Näe, man kanske ska försöka få nånting gjort medan man väntar in första barnet. Ha en bra dag ute i kylan! Återkommer ikväll.

Av Malin - 4 januari 2009 23:02

Ska det vara så här kallt undrar jag?? Det är inte direkt kul att gå ut genom dörren, och så ska man upp och jobba klockan 6 imorgon. Fyyy!!
Det är skönt att vara hemma igen iaf, tillbaka till vardagen. Ikväll har vi varit på Biteline och ätit jag, Tesen, Linnea, Kajsa, Jesper, Martina, Annelie, Steffe, Haugen, Maria, Pierre och Ärtan. Det var gott det!! :o) Och trevligt att träffa alla igen så klart! Men fy för kyla... Drömmer tillbaka lite till värmen och solen...
Vad är väl en bal på slottet....

Ovido - Quiz & Flashcards