Alla inlägg den 11 januari 2009

Av Malin - 11 januari 2009 23:01

så, jag har inte uppdaterat på hela helgen insåg jag just, och det måste ju göras innan det är dags att sova.
I fredags var det då begravning av Asta. Det var en fin begravning. Jag sjöng Kärleken är och Somewhere over the rainbow. Två väldigt fina låtar med bra text, jag bidrog med det jag kunde och det kändes bra.

Resten av fredagen spenderades i soffan. Först var vi iofs på Olearys och åt jag, Tesen och Jenny, men sen var det film hemma hos oss. Vi såg båda Arn-filmerna. Cia kom också hit. Lugnt och skönt och väldans trevligt.

Lördagen då, upp kl 9 och iväg på teatern för första repet av Bakgården. Det var skitkul och otroligt lärorikt. Det kommer bli en fantastisk pjäs det här!! klockan 13.30 var vi klara. Då bar det iväg till Essvik, Wille fyllde ju 4 år. Han fick en innebandyklubba av oss, och den blev han överlycklig av. Så min käre bror fick allt spela bandy med honom en timme ungefär. Oscar ville så klart också vara med så han studsade iväg på sin rumpa och hämtade en egen klubba att spela med. Haha! Goungar!! :o) Innan vi åkte hem stannade vi till hos Angelica, Johan och lille Emil. Sååå liten! :o) Det är helt fantastiskt häftigt! :o)

Resten av helgen har vi tillbringat i soffan. Vi köpte säsong 2 av Criminal Minds och har väl snart sett klart den. Jag var tvungen att ta ett litet break idag och åka iväg på styrelsemöte, men annars så...

Så för att sammanfatta helgen, så har det varit en lugn och skön helg. Precis som vi behövde. Nu har man energi till veckans arbete med kidsen. Och framförallt tre kvällar med teater och sen så drar vi igång och repar med bandet igen på torsdag. Ska bli skoj! :o)
Nu sitter Tesen bredvid mig och stör så jag måste sluta... haha!


Puss och kärlek

Ovido - Quiz & Flashcards