Alla inlägg den 6 januari 2009

Av Malin - 6 januari 2009 19:47

vilka jävla osportsliga sopor! Såg hockeyfinalen inatt i JVM, man blir ju bara förbannad! Misstänker att jag inte är ensam om det...
Har varit tillbaka på min gamla brottsplats i Bergsåker idag och haft show tillsammans med Herr Nilsson... :o) Det var roligt måste jag säga! Fast jag var väldigt trött, det är jag iofs fortfarande. Så jag ska gå och lägga mig nu faktiskt. Lär somna ganska direkt och sova till 7 imorgon. Då är det dags att börja jobba "på riktigt" igen. Skolan startar nämligen! Ska bli skönt att få en vardag igen efter semestern.
Imorgon börjar teatern igen också, ska bli spännande att se hur vårt första rep blir, Bakgården nästa... Jag skulle behöva läsa manuset en gång till. Kanske hinner det imorgon! :o)
Tesen har varit pigg idag, not! Jag höll mig väldigt lugn igår när vi var hos Bibbi. Jag höll mig borta från päronkonjaken, det gjorde inte Tesen... haha! Så tokigt det kan bli! Tack till Bibbi och Ludde för en trevlig kväll, och Tack Martina för skjutsen hem inatt! :o) Kanske ska tacka T också för att jag inte behövde torka kräks inatt... hahaha! Näerå, nu var jag dum! Förlåt! :o)
Ett avsnitt till av Criminal minds nu, sen är det sova som gäller!

Puss och kärlek

Ovido - Quiz & Flashcards