Alla inlägg under februari 2011

Av Malin - 25 februari 2011 17:42

Måste sälja Häxan! Det är bara så! Men det känns konstigt och lite jobbigt! Mycket nostalgi med den bilen!! Men det funkar inte riktigt med två bilar, dessutom har vi planer på att köpa en ny, större och bättre bil överhuvudtaget. Så, är någon intresserad av att överta vårdnaden av den finaste bilen i världen?! Hojta till i så fall...


Puss och kärlek

Av Malin - 19 februari 2011 17:49

Jag har ett alldeles eget hockeyproffs!! Världens bästa och finaste Wille!! :o) Stolta faster var på hockeyträningen idag och kollade, men han hade inte tid att titta efter oss på läktaren för han var "upptagen med annat" på isen! Hahaha, gounge!!


        

              *på isen*                     *snygging*               *efter träning*

  

Senare på dagen åkte jag upp till garaget på sjukhuset där frun och katten var med sina bilar som behövde avtinas. Fick inte lika fina bilder på dom! Hahaha


    


Har haft en bra lördag så här långt! Nu väntar vi på Kajsa och Linnea för lite vin och melodifestival. Sen får vi se vad kvällen har att erbjuda!! :o)


Puss och kärlek


Av Malin - 14 februari 2011 16:36

Alla hjärtans dag är det idag! Det kanske är därför känslorna är som dom är på såväl människor runt omkring mig som mig själv. Jag tänker på de nära och kära som finns i mitt liv, men också de som lämnat mig med ett tomrum i hjärtat. Många känslor och många minnen, men också förhoppningar på framtiden. Som sagt, så är det en känslornas dag idag!


Ta hand om varandra!


Puss och kärlek <3

Av Malin - 9 februari 2011 16:44

Är alldeles strax på väg till Södra berget för årets idrottsgala! Ska bli riktigt roligt! 700 personer = fullsatt ska det tydligen vara! Undra jag om lillasyster är nervös... det skulle jag vara om jag var nominerad! ;o) Men min syster är cool hon! :o)


Puss och kärlek!

Av Malin - 7 februari 2011 17:18

... ja sorry bästa bror! Men jag kan inte låta bli att säga detta... DET VÄRSTA JAG VET ÄR TRAKTORER I TRAFIKEN!!! Fy fan! Jag bli så arg!! Det finns inget som kan göra mig så irriterad som dessa traktorer som kan förstöra en hel morgon! Som imorse, åkte hemifrån pigg och vid gott humör! Kom halvvägs och då dök den upp... den där jävla traktorn!! Alltid alltid dessa jävla traktorer!! Och inte fan kommer man förbi dom heller... Näe man får vackert åka där bakom dessa metrar... och det tar sån jävla tid!!!! Jag vet, det är kanske löjligt! Men det kan va en skillnad på 5-7 minuter!! Näe, bort med traktorerna från gatorna!!! Eller inför traktorfiler!! Bläää!!!


Ikväll blir det rep med bandet!! Ser fram emot det!! För jag vet att jag slipper iaf traktorer på väg till replokalen!! ;o)


Puss och kärlek

Av Malin - 2 februari 2011 21:28

Typ det jag skulle behöva nu! :o) Skakar mer än vanligt, och då beror det INTE på att jag är arg!! hahaha!!

Idag har vi hunnit med en hel del faktiskt. Förutom en hel arbetsdag så har jag tränat, tvättat och fixat till Fiona lite. Det känns väldigt skönt nu när tvätten är klar! :o) Nu längtar jag bara till helgen så man får dega ner sig i soffan med hjärtat och se på tv-serier. Det är livet det!! ;o) Fast först är det en torsdag med jobb och mer träning, på TK, och en fredag med lite jobb och en myskväll med bästa Kajsa och lillfisan!! Sen blir det till att spendera resten av helgen med en nyslutadrökfrigalentyckasyndomfru!! ;o) Så jag har verkligen mycket att se fram emot! :o) Kommer bli fantastiskt bra!!


Puss och kärlek

Av Malin - 1 februari 2011 21:55

Att vänta måste vara bland det tråkigaste och värsta man kan göra! Vare sig det handlar om att vänta på personer, tåg, upplevelser, brev eller pengar... Jag hatar att vänta! Vill ju att det ska hända på direkten ja! Impulsiv brukar jag kallas, och ja det är jag kanske... Men hallå!! Vem kan med handen på hjärtat säga att det faktiskt är roligt att vänta??!!!

Man kan ju bli arg så man skakar för mindre... ;o)


Puss och kärlek!


Ps. Köp biljett till rockfesten, NU!! ;o)

Ovido - Quiz & Flashcards