Alla inlägg under maj 2009

Av Malin - 12 maj 2009 22:09

...och jag tittar inte. Ja, ni som känner mig förstår hur illa det rimmar!! Men det beror på att jag varit och repat och precis kommit hem. Till en sambo som hatar schlager, så jag har inte så mycket att välja på när jag inte paxade tvn först! ;o) Hoppas dock att det går bra för oss så vi går till final. Inte för att jag kommer kunna se finalen men ändå!
Vi har som sagt spelning på lördag och har haft genrep inför genrepet på torsdag. Det gick väl sisådär om jag ska va ärlig. Å andra sidan är det bra! Vi ska ju vara som bäst på lördag! Vilket jag vet att vi kommer vara!! Ska bli riktigt kul iaf!! :o)
Näe, nu ska jag dega en stund. Har haft en lång dag!! Imorgon kommer en ny. Så ska vi dock gå på bio och se premiären på Änglar och demoner! :o)

Puss och rock ;o)

Av Malin - 11 maj 2009 22:40

idag har inte varit en av de bästa dagarna i mitt liv. Men sånna dagar måste man ju också ha... Har väl egentligen inte varit nåt speciellt, det är bara känslan som inte varit bra. Det är bara att ta nya tag och se till att morgondagen blir bättre. Har dock en lång dag att se fram emot. Jobb från 7.30-18.30 och sen har jag rep med bandet kl 19. Nu är det sista rycket innan lördag. Längtar faktiskt lite. Ska bli riktigt kul!! :o)
Men nu ska jag bädda ner mig i en nybäddad säng och försöka sova lite! :o)

Puss och kärlek

Av Malin - 10 maj 2009 16:39

ja en sån fick jag rakt i ansiktet igår. Linnea tyckte visst att hon fick göra som hon ville bara för att fyllde år. Jaja, hämden är ljuv säger jag bara...
I övrigt så hade jag en mycket trevlig fredag. Vi repade som sagt med bandet och sen skulle vi gå ut och dricka nån öl. Tyvärr var det bara jag, Fredric och Kristian som anammade detta, resten "svek"... lite trist! Men hur som helst så hamnde vi tillslut på irish, där vi spelade pil. Eller kastade pil kanske det heter. Det var riktigt kul! Något vi måste göra igen helt klart!

Idag har vi varit ute på morfars grav, det är hans födelsedag idag nämligen. Min fina morfar skulle ha fyllt 89 år idag. Grattis morfar uppe i himlen!

Nu ska jag ta det lugnt resten av dagen och ladda inför en ny vecka som avslutas på lördag med en rockfest! Nice!! :o)

Puss och kärlek

Av Malin - 7 maj 2009 23:04

en till seger blev det idag. Nu är det semifinal imorgon!
Även bandrep imorgonkväll...

Nu ska här sovas!!

Av Malin - 5 maj 2009 22:04

ÄNTLIGEN ett sm-guld till Sundsvalls stad!! Det är underbart!!! :o)
Har varit och repat ikväll, det var roligt och det gick bra! Vi börjar bli redo för rockfesten nästa helg! Men nu måste jag gå och sova.

Puss

Av Malin - 4 maj 2009 06:35

yes, nu är det morgon. Måndagmorgon! Klockan är strax efter halv sju och jag har varit ute på en promenad. Riktigt skönt!
Nu är det dags för en riktig arbetsvecka igen. Det ser jag fram emot. Övrigt i veckan är det rep med bandet som gäller. Nu ska jag göra mig klar för dagen. :o)

Have a nice day!

Puss

Av Malin - 2 maj 2009 12:57

Jajemen, så är det maj då... härligt! Äkta vårmånad! Nu är snart sommaren här. Igår satt vi ute på balkongen i stort sett hela dagen och kvällen och hade det mysigt. Först själva, sedan med diverse nära och kära. Bland annat var min käre bror på besök och festade med oss. Det var riktigt kul! Det var länge sen vi hade roligt tillsammans... så det var kanoners! :o) Bilden säger kanske det mesta!!...
Idag ska vi hjälpa svärmor att flytta. Dock kan varken jag eller Tesen lyfta och bära saker, så vi kommer nog mest att stå och peka, eller bara sprida glädje. Haha! Ikväll ser jag fram emot en sån här underbart tråkig kväll. Helst ligga i soffan och kolla på csi... eller nåt! :o)
Jaja, nu ska jag sätta mig på balkongen en stund till innan det är dags att åka till Bibbi.

Puss och kärlek

Ovido - Quiz & Flashcards