Alla inlägg under september 2008

Av Malin - 13 september 2008 17:14

Så har då jubileumsdagen varit. Det var en riktig succé med många besökare och mycket bus! :o)
Jag och Tesen var på Bishops igår med Tompe och Tommy, ja Amalia var också där. Det var trevligt.

Ikväll ska vi ha fest här hemma med några kära vänner på besök. Ska jobba på att få Linnea att läsa vädret lite mer som jag vill att hon ska göra. Haha!

För övrigt hade vi upptaktsmöte i torsdags, så nu har jag träffat min och Annes nya grupp som vi ska ha. Vi kör igång på tisdag. Det ska bli spännande att se vad dom går för! :o)

Men som sagt, ikväll ska vi ha fest. Vi firar ju faktiskt!


Puss och Kärlek

Av Malin - 9 september 2008 19:59

Bloggade aldrig igår, jag hann liksom inte med.

Tesen kom hem igen igår, vilket va väldigt skönt!

Fick en fiiin bongotrumma i present av Bibbi :o) Och två fina kepsar, en svart och en beige. :o)

Idag har man jobbat som vanligt, trivs väldigt mycket. Känns som att jag verkligen har kommit igång ordentligt nu. På fredag firar vi 140 års jubileum. Nice! :o)

Fick träffa Wille idag en sväng också, gogubben! Han va med farfar och hjälpte mig att lämna tillbaka ville villekulla som jag lånat till min fest. "Är den bara på låtsas? Är det bara en vägg?"... :o) Söting!


Längtar till imorgon!

Av Malin - 7 september 2008 19:08

Har varit ute i den underbara solen i några timmar idag.

Vi teatergänget har haft gemensam spelning, underhållning eller vad man nu vill kalla det. Det var riktigt kul faktiskt! Försökte på det här med allsång, men insåg snabbt att det är rätt värdelöst om ingen annan sjunger. Haha! Men jag gjorde ju iaf ett försök. :o)

Efter detta va jag och systrarna bombeeii på Biteline och käkade. Gott var det!!!! Imorgon kommer Tesen hem igen. Ska bli spännande att se vad man får för presenter, haha! Va upp kl 7 imorse och tvättade, har varit och handlar och även städat. Helt otroligt!

Dagens citat:

"Om det blåser på er idag beror det på att vinden viner på oss..."

(Linnea läser väder i radio)


Puss och kärlek

Av Malin - 6 september 2008 20:45

Sitter hemma och har precis bevittnat Sverige spela mållöst mot Albanien. Det var väl kanske inte en av de roligaste matcherna jag sett. Men men...

Har inte haft ork att göra nånting idag, är helt slut i såväl kropp som huvud. Så det enda jag gjort idag är att åka och köpa lite mat. I övrigt är soffan min vän. Funderar på att byta ut den mot sängen inom kort.

Imorgon ska jag upp och iväg och sjunga, sen måste här städas lite innan Tesen kommer hem på måndagmorgon. :o)

Tråkigt inlägg idag, ungefär i klass med landslagets....

Av Malin - 5 september 2008 23:57

Vaknade upp imorse och var väldigt nära att ringa in och sjukanmäla mig. Va inte alls nå pigg. Men så tänkte jag att... näe jag ska fan kliva upp och åka och jobba, det känns kanske bättre efter ett tag. Så upp klev jag, tog några ipren, lite nässpray och en halstablett. Sen åkte jag till jobbet. Efter en stund så kände jag mig mycket bättre också. Kanoners!

Nu ikväll har jag varit på Bishops med Fredrik, Kristian och Rickard. Det var mer än trevligt må jag säg! Vi drack upp vårt gage ganska snabbt och pratade Statoil i Ljusdal, musik, coola bananer och rymd-imperiet. Typ... Men trevligt var det som sagt. Förhoppningsvis drar vi igång lite rep snart, det är ju bara så att det är inte mycket som slår ett rep eller en spelning med dessa killar!!...

Nu ska jag gå och lägga mig och sova, och drömma...


Tre kvar nu bara...


Puss och kärlek!

Av Malin - 4 september 2008 21:15

Åh vilken rolig rubrik, eller inte. Men det är väl så jag känner just nu. Vaknade upp imorse och kände direkt att jag håller på att bli sjuk. Det har jag varken tid eller lust med just nu... Ont i halsen, kroppen och snorig. Då kan jag inte annat än säga BAJS! Mogen som man är...

Har varit på utbildning idag, verkligen intressant måste jag säga! Och det var inte ironiskt menat, det VAR bra! Många nya tankar och ahaan.

Hoppas verkligen jag vaknar upp imorgon och är pigg. Ska nämligen ut med boysen i bandet imorgonkväll och dricka upp vårt gage för två spelningar.

Och på söndag ska jag ju sjunga så då måste jag också va frisk och kry...

Äh, man ska väl inte tänka så mycket kanske... Men det är liksom så tomt här hemma just nu så jag har inte så mycket annat att göra. Va hos Haugen och lånade 4 filmer, men jag har under de 3 timmarna jag varit hemma inte orkat slå på nån av dom än... Och nu ska jag nog sova istället kanske. Eller jag vet inte. Känner mig lite off och yr. Detta blir nog ett sånt där inlägg som jag kommer att fundera över när jag läser det om några månader. Vad var det för fel på mig den där kvällen egentligen?!


Winnerbäck är kungen!

Och om du är varg, så är jag rädd...



Av Malin - 3 september 2008 21:24

Jag förstår inte varför jag tittar på det. Jag bara måste. Men efter att bara ha hört en person "sjunga" vred jag mig i soffan... Det är underhållning, men shit vad tragiska människor det finns. Hua! Linnea och Martina har varit här och kollat på idol med mig ikväll. Trevligt! :o)

Imorgon ska jag på utbildning hela dan. Ska bli intressant hoppas jag!

Nu måste jag ta och fundera ut några låtar som jag kan sjunga på söndag. Vi ska ha nån slags underhållning på nåt ställe med teatern och då ska man naturligtvis vara med. :o)


Bara fem nätter till...

Av Malin - 2 september 2008 22:23

Vilken dag... jag är helt slut som artist just nu!

Jobb, Birsta å köpa present, till bror på kalas sen hem och så har Martina varit här en stund nu. Så jag är rätt sliten. Inte för att M har varit här eller att jag varit på kalas utan snarare för att jag inte sover på nätterna.

Det är svårare än man tror att helt plötsligt tvingas sova ensam. Inte roligt och inget jag tänker göra till en vana.

Tiden tycks stå stilla också när man är ensam. Det känns som evigheter till det är måndag igen. Och det är ju inte direkt ofta man säger att man längtar till måndag... :o) Men det gör jag just nu!

Har hur som helst, trots allt haft en bra dag. Det är skitkul att jobba med de underbara små och jag trivs bra. Så jag säger som mormor sa till mig idag.

"Du har verkligen ingenting att klaga på just nu, ja kanske vädret då..." Haha, hon är bäst min mormor, så äre bara! :o)

Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova igen.

Längtar gör jag...

Kom hem nu!!


Puss och kärlek

Ovido - Quiz & Flashcards