Alla inlägg den 11 juni 2009

Av Malin - 11 juni 2009 14:22

Underbara barn! Japp, hela bunten! Dom är bäst!
Idag har vi haft talangjakt och vilken succé! Jag är så stolt över alla som utmanade sig själv och va med och uppträdde inför alla. Jag är stolt över alla dom som inte va med, men som gjorde allt för att heja på sina kompisar som stod på scen! Nästa år kanske dom också är med... Garanterat!
Dagar som denna vet man varför man jobbar med det man gör. Och jag är stolt över mitt eget arbete och det jag gör med och för barnen!
Jag önskar bara att dom som sitter på dom där höga stolarna på kommun och dyligt kunde se oss en dag som denna. Se och förstå att det är dessa små liv, som är vår framtid. Det är dom vi ska satsa på och inte kapa med knäna. Dom som vågar och vill!
Idag är det bara glädje i min kropp, och det tack vare barnen! Dom förgyller mina dagar. Jag hoppas att jag på nåt sätt kan ge dom det dom ger mig... Glädjen! Men det vill jag tro att jag gör. Tillsammans med mina fina och braiga kollegor! Vi är bäst och gör ett jävligt bra jobb! Det kan inga kommungubbar eller gummor ta ifrån oss!! Så det så!!

Puss och käärlek

Ovido - Quiz & Flashcards